Uhapšen otac koji je pretukao bebu

Izvor: Mondo, 17.Jun.2015, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen otac koji je pretukao bebu

Trinaestomesečna beba primljena je popodne u Urgentni centar sa teškim povredama unutrašnjih organa. Hitno operisana, i dalje životno ugrožena, kaže za MONDO portparolka Urgentnog centra Aleksandra Berić.

Foto: MONDO

Policija je večeras uhapsila K. K. (1990), osumnjičenog da je prebio jednogodišnje dete, saopštio je MUP.

Osumnjičenom je po nalogu tužilastva određeno zadržavanje do 48 sati, navodi se u saopštenju.

Bebina >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << majka je,prethodno optužila oca rekavši da je on zverski pretukao dete, javljaju mediji.

Portparolka Urgentnog centra Aleksandra Berić rekla je za MONDO da je beba popodne operisana i da je i dalje životno ugrožena, te da se ne mogu davati nikakve prognoze.

Mediji javljaju da je reč o romskoj porodici.

Radiotevizija Srbije javila je da je beba iz bolnice u Zemunu, a odatle u Institut za majku i dete, pa u Urgentni centar na hitnu operaciju.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.