Uhapšen emigrant, sumnja se na provalu

Izvor: Mondo, 18.Maj.2017, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen emigrant, sumnja se na provalu

Policija u Šidu je uhapsila državljanina Alžira M. B. (22), osumnjičenog da je posle ponoći pokušao da uđe u pomoćnu prostoriju jedne kuće u Šidu, saopštio je MUP.

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

Vlasnici kuće zatekli su emigranta u dvorištu i obavestili policiju, koja je odmah stigla na mesto događaja i privela ga u policijsku stanicu, saopštio je MUP.

Emigrantu M. B. je po nalogu nadležnog tužioca određeno zadržavanje do 48 časova, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela krađa u pokušaju i uništenje i oštećenje tuđe stvari.

On će u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu, biti doveden na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.