Uhapšen Stevan Mandarić - član Novog zemunskog klana

Izvor: NaDlanu.com, 24.Apr.2012, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen Stevan Mandarić - član "Novog zemunskog klana"

Stevan Mandarić (25), član kriminalne grupe poznate kao „Novi zemunski klan“, uhapšen je zbog sumnje da je 25. februara ove godine ispred kafića „Balans“ na Banovom brdu ranio dvojicu 27-godišnjih mladića.

Kako prenosi beogradska štampa, "Novim zemunskim klanom" rukovodio je Nemanja Bojović, zvani Hemija.Stevan Mandarić je, kažu, "bio lak na obaraču" i nije ni bilo potrebno da sa nekim bude u sukobu da bi se latio oružja. Veruje se da dvojica mladića stradalih na >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << Banovom Brdu zapravo i nisu bili Madarićeva meta, već da su stradali u pucnjavi jer su se našli na "pogrešnom mestu u pogrešno vreme". Osumnjičeni Mandarić hapšen je pre tri i po godine kao član kriminalne grupe Nemanje Bojovića, sina Gorana Bojovića Amonijaka, koji je ubijen 1992. godine. Policija je "ekipu Novog zemunskog klana" povezivala sa prodajom droge, razbojništvima, iznudama. Još kao maloletnici počeli su da maltretiraju članove suparničkih kriminalnih grupa, ali i građane Zemuna, koji su smatrali svojom teritorijom. Mandarić je već kao maloletnik bio osumnjičen za učešće u nekoliko pucnjava u kojima su mete bili pripadnici rivalskih klanova. Početkom septembra 2008. ranjen je u stomak, a veruje se da su u njega pucali suparnici.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.