Ubistvo u teretani! Upucan Jotkin saradnik

Izvor: Mondo, 17.Sep.2015, 09:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubistvo u teretani! Upucan Jotkin saradnik

Za sada nepoznati napadač jutros oko 8.30 sati hicima iz pištolja upucao je u Kruševcu Gorana Petrovića Petu. (48) jednog od najbližih saradnika Zorana Jotića Jotke vođe kruševačke kriminalne grupe.

Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Kako "Kurir" nezvanično saznaje do pucnjave je došlo u teretani hotela " Golf" kada je posle svađe napadač ispalio hitac u Petu koji ga je pogodio u grudi, a zatim pobegao.

Prema nezvaničnim saznanjima, Petrović >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je izrešetan, Hitna pomoć ga je u teškom stanju prevezla u kruševačku bolnicu gde je pokušana reanimacija i gde je podlegao povredama, prenosi Beta.

Prema nezvaničnim informacijama ubijeni Goran Petrović Peta je bio najbliži saradnik Zorana Jotića Jotke vođe " kruševačke kriminalne grupe" koji kaznu zatvora izdržava u Posebnom odeljenju Kazneno popravnog zavoda u Požarevcu - Zabeli.

Inače Petrović je 2004. godine osuđen na 11 godina robije, kada je i Jotić osuđen na 12 godina zatvora zbog reketiranja Kruševljana. Veće sudije Maje Kovačević utvrdilo je tada da su Jotić i Petrović organizovali kriminalnu grupu i uz pretnje i batine iznuđivali velike sume od Kruševljana.

Jotkina grupa je, prema rečima sudije Maje Kovačević, govorila oštećenima da su im pare potrebne za potrebe njihove vojske koja čuva Kruševac i koja mora da ima automobile i mobilne telefone.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.