Ubistvo investitora: pojavio se snimak

Izvor: Mondo, 14.Sep.2018, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubistvo investitora: pojavio se snimak

Pojedini mediji u Srbiji objavili su snimak nedavnog ubistva investitora u Beogradu. Snimak je sa bezbednosnih kamera. Na snimku se vidi kako osumnjičena S.S. u investitora, sa kojim je bila u svađi, ispaljuje tri hica.

Foto: Pink.rs/screenshot

Jedno od ubistava koje je izazvalo veliku pažnju javnosti dogodilo se početkom septembra u Beogradu.

Beograđanka S. S. (70) ubila je iz pištolja investitora Z. T. (59) a povod je bila svađa oko parcele, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << odnosno, prema rečima njenog sina, odbijanja da tom investitoru prodaju plac kako bi on gradio objekat.

Ubistvo su snimile nadzorne kamere sa kuće nedaleko od mesta gde se ono dogodilo, a pomoću kojih je utvrđen identitet S. S., kao i svi drugi detalji ovog ubistva.

Pojedini mediji danas su objavili snimke sa bezbednosnih kamera, na kojima se vidi kako S.S. iz torbe vadi pištolj i puca u grudi investitora, a potom ispaljuje još dva hica dok on ranjen leži na zemlji.

UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ

Sin osumnjičene je medijima rekao da se njegova majka i ubijeni investitor nisu sudski sporili oko placa i kuće, osim što ga je on mnogo želeo, a ona nije htela da mu preda. Rekao je i da ona, posle počinjenog zločina, nije pobegla, već se vratila u kuću i predala se policiji bez opiranja.

Izvor: Tanjug

"Večernje Novosti" su potom proverile priču sina osumnjičene i iz Prvog tužilaštva u Beogradu potvrđeno je da se kod njih vodi krivični postupak protiv Z.T. zbog falsifikovanja isprava i gradnje bez građevinske dozvole.

Za neka druga dela postupak protiv investitora vodi se i u Drugom, kao i u Višem tužilaštvu. Reč je o falsifikovanju isprava, ugrožavanju sigurnosti, prinudama, iznudama... Ipak, nikada nije osuđivan.

S.S. je po privođenju saslušana u Višem javnom tužilaštvu, ali odbranu nije iznosila. Tužilaštvo je predložilo da joj se odredi pritvor kako ne bi uticala na svedoke, da ne bi ponovila delo i zbog uznemirenja javnosti.

O ovom slučaju oglasio se i predsednik Srbije Aleksandar Vučić ističući da je stvoren ambijent da se "slave ubice" i "pokreću se peticije za ženu koja je hladnokrvno upucala čoveka".

"Ne znam je l' ste videli taj snimak? To je jezivo, jezivo. Hladnokrvo upucala nevinog čoveka, pa ste izmislili priču da je to investitor koji je progonio, pa je baba rešila da uzme pravdu u svoje ruke. Živela baba. I sad se smejete. A ja vas pitam - da li biste isto to govorili da je vaš otac ili bilo čiji otac ubijen na taj način? Hoćete da vam iznesem dosije da vam kažem šta je sve ta baba radila u životu, koga je sve pokušala da ubije u životu?", rekao je Vučić.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Objavljen snimak likvidacije investitora u Beogradu

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Sep.2018

BEOGRAD - Građevinski investitor Zoran Trifunović (59) iz Srbije početkom septembra ubijen je u beogradskom naselju Zvezdara, a hicima iz pištolja usmrtila ga je penzionerka Stojanka Stojanović zvana Coka.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.