UZBUNA: Manijak onaniše kod Brankovog mosta

Izvor: NaDlanu.com, 20.Maj.2015, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UZBUNA: Manijak onaniše kod Brankovog mosta

Beograđanka Dunja iznela je svoje iskustvo od pre pre neko veče kada je videla manijaka kako masturbira u svom vozilu u blizini autobuskog stajališta na Brankovom mostu.

- Čisto da se zna: na Brankovom mostu, na stajalištu buseva 15, 84, 72, 75 itd, u smeru ka Zemunu, noću, oko ponoći, ima neki čovek u plavom automobilu marke “hjundai”, sedi i zadovoljava se gledajući ljude koji čekaju noćni prevoz. Ista osoba se može naći na železničkoj stanici, i sa druge strane >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << mosta. Policija je obaveštena, ja sam zvala dva puta, ali naravno, ništa nisu uradili. Neka ljudi znaju, da se paze, ko zna šta budala može da uradi - napisala je Dunja na Fejsbuk strani “Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva”.

ДајанаMay 18th, 11:19pmЧисто да се зна; на Бранковом мосту, на стајалишту бусева 15, 84, 72, 75 итд, у смеру ка Земуну...

Posted by Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva on Tuesday, May 19, 2015

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.