UNS: Igor Žeželj novi vlasnik Kurira

Izvor: RTS, 10.Jan.2019, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UNS: Igor Žeželj novi vlasnik "Kurira"

Novi vlasnik Kurira, 12 portala i još 14 štampanih izdanja, umesto Aleksandra Rodića je Igor Žeželj, vlasnik i direktor firme Wireless media, saopštilo je Udruženje novinara Srbije.
Na sajtu Agencije za privredne registre (APR) u rešenju koje je doneto 4. januara 2019. godine, umesto Rodića, upisani su Žeželj i Privredno društvo za pružanje telekomunikacionih usluga Mondo INC doo Beograd (Stari >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << grad), navodi se u saopštenju UNS-a.
Žeželj i Rodić nisu odgovorili Udruženju novinara Srbije kolika je bila cena Adria media Grupe (AMG), koja je izdavač ovih medija.
U saopštenju UNS se podseća da je AMG u oktobru prošle godine postigla dogovor o partnerstvu sa Wireless media i portalom Mondo, što je potvrdio Rodić.
Prema navodima UNS, Žeželj je tada negirao da je napravljeno strateško partnerstvo AMG sa firmom Wireless media i Mondom, ali je rekao da AMG i Wireless media imaju "vrlo intezivnu i plodonosnu poslovnu saradnju".
Portal Mondo nije upisan u Registru medija, napominje UNS i dodaje da je na sajtu Telekom Srbija, u rubrici "naši sajtovi", ovaj portal naveden je kao sajt te kompanije.
I na sajtu Registra nacionalnog domena Srbije (RNIDS) navodi se da je Telekom Srbija a.d. vlasnik domena mondo.rs.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UNS: Igor Žeželj novi vlasnik Kurira

Izvor: Beta, 10.Jan.2019

Novi vlasnik Kurira, 12 portala i još 14 štampanih izdanja, umesto Aleksandra Rodića je Igor Žeželj, vlasnik i direktor firme Wireless media, objavilo je danas Udruženje novinara Srbije.Na sajtu Agencije za privredne registre (APR) u rešenju koje je doneto 4. januara 2019. godine, umesto Rodića...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.