U vrtićima u Čačku nema mesta za 245 mališana

Izvor: Glas javnosti, Tanjug, 19.Feb.2011, 07:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U vrtićima u Čačku nema mesta za 245 mališana

ČAČAK - U Čačku i obližnoj Preljini do sredine marta biće otvorena dva nova dečija vrtića, ali neće moći da budu ispunjene sve roditeljske želje za dnevni smeštaj njihovih mališana.

Na raspisani konkurs za popunjavanje 560 mesta, pristiglo je oko 800 molbi, od kojih će 245 ostati neuslišene. Roditelji ove dece će morati da sačekaju redovni konkurs koji se raspisuje u maju.

U svih 15 vrtića, koliko ih je do sada bilo, bilo je mesta za oko 3.000 devojčica i dečaka pretškolskog uzrasta. Zbog nedovoljnih kapaciteta svake godine je po 500 roditeljskih molbi ostajalo neuslišeno.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.