Izvor: Danas, 27.Jan.2015, 00:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U planu izgradnja još pet vatrogasnih stanica

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali posetio je juče Upravu za vanredne situacije u Beogradu. Dogovorene su veća saradnja i pomoć toj Upravi.

– Do kraja godine biće završena manja vatrogasna stanica na Novom Beogradu, a cilj nam je da izgradimo ukupno pet takvih stanica širom grada. Na taj način će biti pokriven veći deo grada, a vatrogasci će moći brže da stignu do određene lokacije – kaže gradonačelnik. On je istakao da je Beograd imao odličnu saradnju sa Upravom >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << za vandredne situacije tokom majskih poplava. Zbog teške finansijske situacije u Beogradu, gradonačelnik će pokušati da nađe donatore koji će pomoći u nabavci opreme za vatrogasce. Obećao je i nabavku softvera koji će olakšati komunikaciju sa građanima.

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.