U naredne 4 godine 20 medjunarodnih skupova u Srbiji

Izvor: S media, 28.Jun.2010, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U naredne 4 godine 20 medjunarodnih skupova u Srbiji

U Srbiji će do 2014. godine biti održano 20 medjunarodnih konferencija i skupova, a prihod koji bi se od njih slio u zemlju procenjuje se na 17 miliona dolara.

Medju do sada potvrdjenim konferencijama su 13. Evropska konferencija o AIDS-u zakazana za oktobar sledeće godine na kojoj se očekuje 3.500 posetilaca, potom Kongres bolesti srca Evropskog udruženja kardiologije u maju 2012. godine, gde se očekuje sličan broj ljudi, saopštila je kancelarija Američke agencije za >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << medjunarodni razvoj (USAID) u Srbiji.

U martu 2014. godine očekuje se Evropski kongres menopauze u Centru "Sava" sa oko 2.000 posetilaca.

U saopštenju se navodi da Kongresni biro Srbije (KBS) sa svojim partnerima i uz podršku USAID Projekta za razvoj konkurentnosti Srbije nastavlja da promoviše Srbiju kao visoko cenjenu kongresnu destinaciju Evrope.

KBS je u maju ove godine započeo "Program Ambasadora" sa ciljem povezivanja predstavnika medjunarodnih medicinskih, inženjerskih i ostalih naučnih udruženja sa predstavnicima kongresne industrije u Srbiji kako bi se zajedno radilo na organizovanju novih medjunarodnih skupova u Srbiji.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.