U Srbiji danas oblačno sa slabom kišom, temperatura do 20 stepeni

Izvor: Blic, 27.Sep.2017, 01:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Srbiji danas oblačno sa slabom kišom, temperatura do 20 stepeni

U Srbiji će danas biti umereno do potpuno oblačno vreme, mestimično sa slabom kišom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.Duvaće slab i umeren, u košavskom području povremeno jak, istočni i jugoistočni vetar. Jutarnja temperatura od 11 do 14, najviša dnevna od 17 do 20 stepeni.

U Beogradu malo i umereno oblačno i vetrovito sa umerenim, povremeno jakim istočnim i jugoistočnim vetrom. Jutarnja termperatura oko 14, najviša dnevna oko 19 stepeni.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
U Srbiji do ponedeljka pretežno sunčano vreme. U Timočkoj krajini oblačno i suvo. U košavskom području vetrovito sa umerenim i jakim istočnim i jugoistočnim vetrom. Temperatura do kraja sedmice oko ili malo ispod proseka, u ponedeljak u porastu.

Biometeorološka situacija može nepovolјno da deluje na srčane bolesnike i nervno labilne osobe. Kod meteoropata su mogući bolovi u kostima i zglobovima, glavobolјa i promenlјivo raspoloženje.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Danas oblačno, ponegde sa kišom!

Izvor: BKTV News, 27.Sep.2017

Vetar će biti slab i umeren, na istoku povremeno i jak, severoistočni i istočni...U Srbiji će danas biti pretežno oblačno i malo svežije, mestimično sa kišom i ređom pojavom pljuskova sa grmljavinom, uglavnom u centralnim i južnim krajevima...NEDELJNI HOROSKOP od 25. septembra do 2. oktobra..Vetar...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.