U Srbiji danas oblačno, posle podne ponegde kiša

Izvor: Blic, 24.Sep.2017, 01:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Srbiji danas oblačno, posle podne ponegde kiša

U Srbiji će danas biti umereno i potpuno oblačno, u većini mesta bez padavina, posle podne na zapadu i jugozapadu, uveče i u centralnim i južnim krajevima ponegde s kišom, a mogući su i lokalni pljuskovi s grmljavinom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće slab vetar. Jutarnja temperatura biće od sedam do 12 stepeni, a najviša dnevna od 18 na severu do 24 stepena na jugoistoku.

U Beogradu će danas pretežno oblačno, uz slab vetar i temperaturu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u granicama proseka za ovo doba godine. Jutarnja temperatura biće oko 12, a najviša dnevna oko 20 stepeni.

Očekivana biometeorološka situacija može izazvati uobičajene tegobe kod većine hroničnih bolesnika. Oprez se savetuje astmatičarima i osobama sa srčanim tegobama.

Kod osetlјivih osoba su moguće meteoropatske reakcije u vidu neraspoloženja, glavobolјe i bolova u kostima i zglobovima.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Sutra pretežno oblačno i svežije

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Sep.2017

Vreme u Srbiji će sutra biti pretežno oblačno i malo svežije, mestimično sa kišom i ređom pojavom pljuskova sa grmljavinom, uglavnom u centralnim i južnim krajevima saopštio je Republički hidrometeorološki zavod...Jutarnje temperature će biti od devet do 12 stepeni a najviše dnevne od 18...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.