U Indiji kažnjen mumbajski terorista

Izvor: Vostok.rs, 22.Nov.2012, 10:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Indiji kažnjen "mumbajski terorista"

22.11.2012. -

Čuveni pakistanski terorista Muhamed Kasab obešen je u zatvoru, saopštile su lokalne vlasti. Kasab je bio jedini od preživelih izvršilaca terorističkih napada u indijskom gradu Mumbaiju 2008. godine koji je bio uhvaćen. U tom napadu je ubijeno 126 osoba. Objekti napada su bili hoteli Taj Mahal, Oberoi, železničke stanice i drugi. U 2010. godini, sud je teroristu proglasio krivim i osudio ga na smrt.

Izvor: Glas Rusije, foto: EPA    

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Američko pešadijsko borbeno vozilo će biti skoro dva puta teže od tenka

Izvor: Vostok.rs, 22.Nov.2012

22.11.2012. -..U novom izveštaju Kancelarije za budžet Kongresa SAD, objavljena je težina buduće zamene zastarelog vojnog vozila Bradley. Zamena će biti teža 1,3 puta od tenka M1A1 Abrams, a 1,8 puta od ruskog tenka T-90...Novo američko pešadijsko borbeno vozilo GVC će vagati rekordne 84 tone...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.