U Beogradu otvorena Nedelja iračke kulture

Izvor: BKTV News, 02.Okt.2012, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Beogradu otvorena Nedelja iračke kulture

U okviru 3. Nedelje iračke kulture svečano otvaranje održano je u Sava Centru u okviru koga je publika pored muzičkog programa prisustvovla i reviji fantastične Iračke kuće mode.
Pored mnogobrojnih ličnosti iz javnog života, između ostalog skupu su prisutvovali generalni sekretar Pokreta SNAGA SRBIJE-BK Gordana S. Karić predsednik Karić fondacije Danica B. Karić.
U pozdravnom govoru, ambasador Iraka u Srbiji Falah Abdul Sada istakao je da su umetnici iz Iraka doneli pesme >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << mira i ljubavi, da ukažu na to da su pero slikara i glas slavuja najbolji načini za širenje mira među narodima, da pozovu na saradnju i mir i odbacivanje nasilja i ekstremizma. Predsednik Skupštine Srbije Nebojša Stefanović zahvalio je ambasadoru Iraka što je veliki prijatelj našeg naroda i na velikom angažovanju na produbljivanju prijateljstva i saradnje.


Tweet

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.