U Beogradu 102 intervencije

Izvor: Akter, 13.Feb.2016, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Beogradu 102 intervencije

U Beogradu je protekle noći Hitna pomoć intervenisala 102 puta od čega 12 na javnom mestu, a dogodila se jedna saobraćajna nezgoda u kojoj je jedna osoba povređena

U 02.16 sati na uglu ulica Jurija Gagarina i Omladinskih brigada povređena je muška osoba (50), koja je posle ukazane pomoći odbila dalji transport i dobila uput, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Tokom noći za pomoć su se najviše javljali hipertoničari, astmatičari i oboleli >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << od maligniteta, dodala je ona.

Kako je navela, juče je zabeležen veliki broj intervencija Hitne pomoći - čak 174, a od toga 59 na javnom mestu uključujući 10 saobraćajnih nezgoda u kojima je, između ostalih, povređeno petoro dece.

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

Beograd: U udesu povređen muškarac

Izvor: B92, 13.Feb.2016

Beograd -- Na beogradskim ulicama protekle noći dogodila se jedna saobraćajna nesreća u kojoj je lakše povređen muškarac star oko 50 godina...Nesreća se dogodila oko 2.15 na raskrsnici ulica Jurija Gagarina i Omladinskih brigada u Novom Beogradu, a muškarac je posle ukazane pomoći odbio dalje...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.