Tuđmanov unuk: Pretukli me u Novom Sadu

Izvor: NaDlanu.com, 28.Sep.2012, 18:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuđmanov unuk: Pretukli me u Novom Sadu

Igor Tuđman (26) zatražio je sinoć u 23.50 sati lekarsku pomoć u beogradskom Urgentnom centru. Tvrdio je da su ga tri sata ranije, u hotelu "Stari fijaker" u Novom Sadu pretukli nepoznati mladići.

Igor Tuđman tvrdi da su ga nepoznati mladići pretukli u novosadskom hotelu i da je tom prilikom povređen, javlja "Blic".U junu mesecu, on je na neko vreme bio nestao, pa su ga dugo tražile srpska i hrvatska policija.Inače, Tuđman već neko vreme pokušava na sve načine da se kao folk zvezda probije u Srbiji, a prijavio se i za učešće u narednoj sezoni šou-programa „Ja imam talenat“.Poznato je i da je snimio pornić na koji je vrlo ponosan.Igor Tuđman u srodstvu je s preminulim hrvatskim predsednikom po očevoj liniji, jer je Franjo bio rođeni stric njegovog oca, ali kako je u jednoj od ranijih izjava istakao, nije baš u najsjajnijim odnosima sa ostatkom porodice Tuđman od rata naovamo.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.