Top deset najtraženijih torbi svih vremena

Izvor: TvojPortal.com, 21.Jun.2011, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Top deset najtraženijih torbi svih vremena

/bizlife.rs/ Žene i torbice oduvek su imale poseban odnos. Sa svakom novom sezonom dolaze i novi trendovi, ali postoje modeli koje vreme neće nikada pregaziti.

Modni znalci sastavili su listu najtraženijih i najpoželjnijih torbi svih vremena, evo koje su to:

1. Hermes, Birkin


Široka, praktična i svestrana - proizvodi se u nekoliko veličina, dostupna je u mnogim bojama i najpoželjnija je torba na svetu. Hermés prodavnice imaju liste čekanja, >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << taj period ponekad traje godinama. Torbe se rade ručno, od ekskluzivne i fine kože, a svaki metalni deo na torbi je napravljen s toliko preciznosti i detalja kako bi znalci prepoznali autentičnost izrade.

2. Kloé, Paddington

Rođena je 2005. godine, a za nju takođe već postoje liste čekanja. Izgleda predivno, ima je u više boja, od kože je, a obrada je savršena. Može se nositi na više načina.

3.   Šanel, 2.55

Podstavljena koža, kajš- lanac i karakteristični logo - model 2.55 ide sa svim i za svaku priliku, iako je ipak najidealnija za noć. Redizajnirana je u novoj kolekciji Cambon by Chanel.

4. Luis Viton, Speedy

Inspirirana legendarnim Louis Vuitton koferom, model Speedy lansiran je 1936. godine i od tada ne prestaje da se prodaje.

5. Loewe, Amazona

Ovaj prepoznatljivi model popularnog španskog brenda vrlo je praktična torba idealna za dnevnu kombinaciju elegantne žene. Danas se čak izrađuje i po željama.

6. Botega Veneta, Cabat

Ovaj prepoznatljivi brend svake godine lansira modele u novim bojama i kombinacijama, a imitira se diljem svijeta. Ogromna, fleksibilna i slatka, idealna je za duge radne dane i odlazak u šoping.

7. Fendi, Baguette

Ovo je jedna lepa igračka zbog koje ste prisiljeni da pažljivo odaberete što ćete poneti sa sobom, jer zbog veličine u nju stane ono najosnovnije. Iako je ovaj model torbice star deset godina, obeležio je jednu čitavu eru.

8. Lady Dior, Cannage

Originalno osmišljena u crnoj boji s prepoznatljivim duplim bodom i krutim ručkama, ova torba danas se proizvodi u više boja i dalje je jedan od idealnih modela za ozbiljniji outfit.

9. Guči, Jackie O

Od kada se pojavila u 70-im tražena je i popularna, a Guči osnovni model redovito osvežava s novom kožom i bojama.

10. Hermes, Kelly

Ovo je druga must-have torba by Hermes. Kruta, formalna i idealna za fino odevene, lepe, otmene i bogate žene. Nosi se preko podlaktice.

svetModatop 10zenske tasne

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.