Teže povrede: Motociklisti nastradali pod Avalom

Izvor: Mondo, 12.Jul.2018, 08:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teže povrede: Motociklisti nastradali pod Avalom

Dvojica motociklista teže su povređeni u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na Avalskom putu, rečeno je jutros agenciji Beta u Hitnoj pomoći.

Foto: Mondo/Goran Sivački

Nesreća se desila oko 19:30 časova, i u njoj je mladić star 24 godine zadobio prelom butne kosti, karlice i desne potkolenicem, dok je drugi mladić (28) zadobio teške povrede i obojica su voženi na Vojno medicinsku akademiju, rekao je Mirko Lutovac iz Hitne pomoći.

Stradao >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << muškarac na Novom Beogradu

U Beogradu se prethodne noći desila i saobraćajna nezgoda oko 00.40 u Ovči na putu Lošinjska Donja u kojoj su tri muške osobe i jedna ženska povređene, dok je oko 00.15 u Ulici Vojislava Ilića povređena žena stara 29 godina.

Na auto-putu u visini autkomande desila se nezgoda oko 19.10 u kojoj je povređena žena (30) i oko 19.00 na Pupinovom mostu je povređen muškarac (64).

Ekipa Hitne pomoći imala je jutros do 7 časova ukupno 90 intervencija, od čega je 20 bilo na javnom mestu, a pomoć lekara najviše su tražili asmatičari.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.