Izvor: RTS, 05.Feb.2022, 15:34

Testiranje brze pruge Beograd – Novi Sad do 18. februara

Od danas se nastavljaju dinamička testiranja na pruzi za velike brzine Beograd – Novi Sad, koja će trajati do 18. februara, saopštila je "Infrastruktura železnice Srbije".
Na delu dvokolosečne pruge Beograd Centar – Stara Pazova do 18. februara svakodnevno od 6.30 do 17.30 biće obustavljen železnički saobraćaj na levom koloseku, između železničkih stanica na relaciji Beograd Centar – Stara Pazova – Golubinci, odnosno duž čitave pruge >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << za velike brzine Beograd – Novi Sad,
Dinamička testiranja brze pruge i u narednih 14 dana obavljaće merna kola specijalizovane kompanije Nemačkih železnica "Deutsche Bahn Systemtechnik", koja je angažovana za realizaciju ovog posla, a merna kola svakodnevno će više puta prolaziti trasom brze pruge najvećim brzinama.
Iz "Infrastruktura železnice Srbije" upozoravaju građane da je pešacima i drumskim vozilima zabranjeno prelaženje preko pruge za velike brzine Beograd – Novi Sad na nedozvoljenim mestima, na "divljim" prelazima i na nepropisan način.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.