Teška nesreća na Ibarskoj, četvoro povređenih!

Izvor: Mondo, 25.Apr.2015, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teška nesreća na Ibarskoj, četvoro povređenih!

U saobraćajnom udesu na Ibarskoj magistrali, koji se danas dogodio u Bresniku, na deonici Kraljevo - Raška, dve osobe su teže, a dve lakše povređene.

Direktor Opšte bolnice u Kraljevu Zoran Mrvić rekao je Tanjugu da su dvoje teže povređenih zbrinuti u bolnici.

Udes se dogodio kada su se, pod još nerazjašnjenim okolnostima, direktno sudarili "golf 5" novopazarske registracije i "tojota jaris" jagodinskih tablica.

Uviđaj na mestu udesa obavili su pripadnici kraljevačke saobraćajne policije.
Pogledaj vesti o: Ibarska magistrala,   Raška

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Sudar na Ibarskoj,četvoro povređeno

Izvor: B92, 25.Apr.2015

Kraljevo -- U saobraćajnom udesu na Ibarskoj magistrali, koji se danas dogodio u Bresniku, na deonici Kraljevo - Raška, dve osobe su teže, a dve lakše povređene...Direktor Opšte bolnice u Kraljevu Zoran Mrvić rekao je Tanjugu da su dvoje teže povređenih zbrinuti u bolnici...Udes se dogodio kada...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.