Teška nesreća kod Lazerevca, troje poginulih

Izvor: NaDlanu.com, 02.Jul.2012, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teška nesreća kod Lazerevca, troje poginulih

Tri osobe su poginule, a četvoro je teško povređeno u saobraćajnoj nesreći koja se u nedelju, oko19.30 sati dogodila na Ibarskoj magistrali, u mestu Vrbovno kod Lazarevca.

Teška saobraćajna nesreća dogodila se kada je automobil marke "mazda" koji se kretao iz pravca Beograda naleteo na "juga" koji se kretao u suprotnom pravcu i u kojem se nalazilo petoro putnika od kojih i jedno dete, piše "Blic". Na licu mesta >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << dva muškarca D. V. (35) i P. S. (57) i jedna žena N. V. (59) iz "juga" izgubili su život, dok su majka i dete sa teškim povredama prevezeni u Urgentni centar. U automobilu "mazda" nalazila su se dva mladića koje je lazarevačka Hitna pomoć sa takođe teškim povredama prevezla u Urgentni centar."Dečak je teže povređen sa povredama glave, dok je dijagnostika zdravstvenog stanja tri ostale povređene osobe u toku", izjavio je portparol Urgentnog centra Drago Jovanović. Očevici koji su se zatekli na licu mesta ispričali su za "Blic" da je do nesreće došlo jer se automobil marke "mazda" kretao velikom brzinom. Iz MUP-a je potvrđeno da je saobraćaj usled nesreće na ovom delu Ibarske magistrale bio u prekidu, a u jednom momentu kolona automobila dostizala je kilometar. Saobraćaj je normalizovan nešto pre 23 sata. Izvor: Blic

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.