Izvor: Danas, 03.Feb.2009, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tanjug plagirao Betine izveštaje

Sudovi časti Udruženja novinara Srbije i Nezavisnog udruženja novinara Srbije konstatovali su da je JP Tanjug neovlašćeno koristilo, odnosno plagiralo vesti Novinske agencije Beta. U odvojenim izveštajima sudova časti oba novinarska udruženja ukazano je na to da je Tanjug neovlašćeno koristio vesti agencije Beta i emitovao ih kao sopstvene. Sudovi časti su reagovali na prijavu Bete podnetu pre nekoliko meseci.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Sudovi časti konstatovali da je Tanjug plagirao Betu

Izvor: Blic, 03.Feb.2009

Sudovi časti Udruženja novinara Srbije i Nezavisnog udruženja novinara Srbije konstatovali su da je Javno preduzeće Tanjug neovlašćeno koristilo, odnosno plagiralo vesti Novinske agencije Beta...U odvojenim izveštajima sudova časti oba novinarska udruženja Srbije, ukazano je na to da je JP Tanjug...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.