Tadić čestitao praznik Ramazanski bajram

Izvor: S media, 18.Sep.2009, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić čestitao praznik Ramazanski bajram

Predsednik Republike Srbije Boris Tadić čestitao je danas praznik Ramazanski bajram svim gradjanima Srbije muslimanske veroispovesti.

"Želim vam da veliki praznik Ramazanski bajram proslavite u porodičnom okruženju, u miru i radosti. Neka praznik koji dolazi bude ispunjen razumevanjem, poštovanjem i tolerancijom“, poručio je predsednik Srbije u čestitki.

Trodnevni Ramazanski bajram počinje u nedelju, 20. septembra, nakon 30-odnevnog posta, tokom kojeg su >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << se muslimanski vernici uzdržavali od jela, pića, ali i od ružnih misli i dela, od svitanja do mraka.

Predsednica Skupštine Srbije Slavica Djukić-Dejanović čestitala islamskim vernicima ramazanski Bajram.

"Želim Vam da praznične dane provedete u miru, blagostanju i porodičnoj sreći", poželela je Djukić-Dejanović beogradskom muftiji Muhamedu Jusufspahiću i islamskim vernicima povodom ramazanskog Bajrama.

Takodje, Djukić-Dejanović je glavnom rabinu jevrejske zajednice u Srbiji Isaku Asijelu i pripadnicima jevrejske zajednice čestitala jevrejsku novu godinu.

"U ime poslanika Narodne skupštine i u svoje ime, upućujem vam najiskrenije čestitke povodom praznika Roš Hašan. Želim da Vam nova godina donese zdravlje, sreću i prosperitet", rekla je Djukić-Dejanović.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.