TUGA: Udario dečaka kolima, pa se ubio?!

Izvor: Mondo, 04.Jul.2017, 09:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TUGA: Udario dečaka kolima, pa se ubio?!

Z. J. (40) sinoć je izvršio samoubistvo oko 20.30 časova u Kniću jer je mislio da je dečak (16) kojeg je slučajno udario automobilom u životnoj opasnosti.

Foto: Guliver/Getty images, Thinkstock

On je samoubistvo izvršio odmah po izlasku iz pritvora.

Otišao je do pruge i legao na šine, gde ga je pregazio voz koji saobraća na liniji Kragujevac - Kraljevo, piše "Kurir."

"Z.J. se vraćao sa posla i u selu Vučkovice slučajno >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << udario dečaka koji je vozio bicikl. Dete je samo izletelo ispred njega i nije imao kada da ukoči. Odmah je pozvao Hitnu pomoć, dete je prebačeno u bolnicu, a njega je policija privela i utvrdila da je u trenutku udesa imao alkohol u krvi", kažu za list komšije nastradalog Z.J.

Goražde: Čačanin na motoru ubio devojčicu

U pritvoru je navodno Z.J. rečeno da je dečak izuzetno teško povređen, da je životno ugrožen.

"On nije mogao da se nosi sa tim, mnogo ga je grizla savest. Odmah po izlasku iz pritvora uputio se ka pruzi i položio glavu na šine", objašnjavaju poznanici pokojnog Z.J.

Navodno, mašinovođa je primetio nesrećnog čoveka i počeo da mu svira i koči, ali nije uspeo da zaustavi na vreme.

"Jadan čovek, zatekao je jeziv prizor. Preminuo je na mestu, samo zato što je dobio pogrešnu informaciju", kažu u Ljubiću.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Detalji tragedije u Kniću: Roditelji dečaka posetili vozača zbog kog je Željko u komi. Potom se ubio

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2017

U porodici Jeremić vlada neverica..Ne krivim čoveka koji je kolima udario mog Željka, nije trebalo da se ubije. Meni je važno da je moje dete živo. Da je došao kod nas da razgovara, mi bismo sprečili da izvrši samoubistvo - kaže Slavica Jeremić (42) iz Goločela, majka Željka Jeremića (16)...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.