TEOFILU PANČIĆU NOVINARSKA NAGRADA DUŠAN BOGAVAC

Izvor: Kurir, 20.Okt.2010, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEOFILU PANČIĆU NOVINARSKA NAGRADA "DUŠAN BOGAVAC"

BEOGRAD - Novinar Teofil Pančić ovogodišnji je dobitnik novinarske nagrade "Dušan Bogavac" za etiku i hrabrost, saopštilo je Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Teofil Pančić je svojim promišljenim, hrabrim i angažovanim tekstovima, publikovanim u nedeljniku "Vreme", i drugim listovima i časopisima, pokazao da u srpskom novinarstvu postoje autori sa profesionalnim integritetom, koji stilom, erudicijom i traganjem za istinom čine ovu epohu i ovdašnje prostore boljim >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i podnošljivijim, navodi se u saopštenju.

U novinarskom poslu i javnoj komunikaciji Teofil Pančić, poput prethodnih dobitnika nagrade "Dušan Bogavac", dosledno i beskompromisno zastupa progresivne, demokratske i antifašističke stavove.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.