Izvor: Danas, 29.Jun.2015, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svečano obeležavanje 55 godina Univerziteta u Novom Sadu

Svečana proslava dana Univerziteta u Novom Sadu, obeležavanje 55. godišnjice ove institucije, zakazana je za danas u 18 sati u centralnoj zgradi Univerziteta u Novom Sadu - zgrada Rektorata.

Ceremoniji će prisustvovati predsednik Pokrajinske vlade dr Bojan Pajtić i Vladimir Pavlov, pokrajinski sekretar za nauku i tehnološki razvoj, koji će u ime Sekretarijata primiti plaketu, kao priznanje za doprinos razvoju Univerziteta.

Svečanu proslavu Dana Univerziteta upriličiće >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << i poseta zvanica iz zemlje i regiona, a planirana je i promocija počasnih doktora nauka, dodela plaketa značajnim institucijama, bivšim rektorima Univerziteta, predsedniku Saveta Univerziteta u Novom Sadu, te pojedinim značajnim pojedincima.

Diplome počasnim doktorima nauka, kao i priznanja institucijama i pojedincima značajnim za razvoj Univerziteta u Novom Sadu, uručiće prof. dr Radovan Pejanović, v. d. rektora Univerziteta.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Obeleženo 55 godina rada Univerziteta u Novom Sadu

Izvor: Blic, 29.Jun.2015

Promocijom počasnih doktora nauka i uručivanjem povelja i priznanja večeras je svečano obeležen Dan Univerziteta u Novom Sadu (UNS) i 55. godišnjica postojanja i rada...Pozdravljajući brojne goste svečanosti, vršilac dužnosti rektora UNS Radovan Pejanović je podsetio na značajne rezultate...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.