Sutra ujutro hladno, tokom dana sunčano vreme

Izvor: Akter, 01.Nov.2015, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra ujutro hladno, tokom dana sunčano vreme

U Srbiji će sutra ujutro biti hladno, mestimično slab mraz, dok će tokom dana biti sunčano vreme s temperaturom do 15 stepeni Celzijusa, saopštio je Republički hidrometeološki zavod

Ujutro će po kotlinama i mestimično u nižim predelima biti magla. Duvaće slab vetar, ujutro do umeren. Jutarnja temperatura kretaće se od minus tri do tri stepena, a najviša dnevna od 10 15 stepeni Celzijusa.

U Beogradu će sutra biti sunčano, uz slab vetar. Jutarnja temperatura >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << biće oko tri, a najviša dnevna oko 13 stepeni.

U Srbiji će narednih sedam dana biti suvo. Jutra će biti hladna, mestimično s maglom, koja će se pojedinim danima u nižim predelima zadržavati veći deo dana, dok će u ostalim krajevima biti sunčano.

Najviša temperatura biće oko ili iznad pročnih vrednosti, osim u nižim predelima gde će biti hladnije uz duže zadržavanje magle.

Biomerološka prognoza za ponedeljak, 2. novembar 2015. godine:

Reletivno povolјna biometeorološka situacija pogodovaće većini hroničnih bolesnika. Oprez se ipak savetuje srčanim bolesnicima i astmatičarima, naročito u jutarnjim satima. Moguće su blaže meteoropatske reakcije u vidu nesanice i glavobolјe.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ujutro hladno, posle podne sunčano, do 15 stepeni

Izvor: B92, 02.Nov.2015, 01:38

U Srbiji će ujutro biti hladno, mestimično slab mraz, dok će tokom dana biti sunčano vreme s temperaturom do 15 stepeni Celzijusa...Ujutro će po kotlinama i mestimično u nižim predelima biti magla. Duvaće slab vetar, ujutro do umeren. Jutarnja temperatura kretaće se od minus tri do tri stepena,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.