Sutra razvedravanje i toplih 20 stepeni

Izvor: Blic, 28.Mar.2014, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra razvedravanje i toplih 20 stepeni

U Srbiji će sutra jutro po kotlinama i duž rečnih tokova biti maglovito, na jugu i jugoistoku biće umereno do potpuno oblačno, a tokom dana očekuje se postepeno razvedravanje i u ostalim krajevima pretežno sunčano vreme.

Kako je saopštio Republički hidrometeorološki zavod, vetar će biti slab, severozapadni, jutarnja temperatura iznosiće od dva do osam, a najviša dnevna od 15 do 20 stepeni.

I u Beogradu će sutra biti pretežno sunčano i malo toplije vreme, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << a vetar će biti slab, severozapadni.

Jutarnja temperatura iznosiće oko sedam, a najviša dnevna oko 19 stepeni.

U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 5. aprila, u većini dana biti pretežno sunčano sa temperaturom u granicama proseka za prvu dekadu aprila ( od 17 do 20 stepeni).

Samo se u utorak očekuje prolazno naoblačenje sa manjim padom temperature i pojačanim severnim i severozapadnim vetrom.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vreme - 29. mart

Izvor: RTS, 28.Mar.2014

U subotu pretežno sunčano, na jugu i jugoistoku oblačno, tokom dana uz postepeno razvedravanje...Jutarnja temperatura od 2 od 8, najviša od 15 do 20 stepeni.

Nastavak na RTS...

Razvedravanje i pretežno sunčano

Izvor: Akter, 29.Mar.2014, 09:07

U Srbiji ujutro po kotlinama i duž rečnih tokova maglovito, na jugu i jugoistoku umereno do potpuno oblačno, a tokom dana postepeno razvedravanje

Nastavak na Akter...

Narednih dana sunčano i toplo

Izvor: Studio B, 29.Mar.2014

U Beogradu u nedelju pretežno sunčano, uz slab jugo-istočni vetar. Minimalna temperatura oko 9°C, najviša dnevna oko 21°C...U Beogradu do četvrtka pretežno sunčano, toplo i uglavnom suvo. U četvrtak uz umeren, povremeno jak jugo-istočni vetar...U petak i za dane vikenda biće promenljivo oblačno,...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.