Sukob huligana u Novim Banovcima, jedan u komi

Izvor: Mondo, 13.Okt.2018, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sukob huligana u Novim Banovcima, jedan u komi

Dve grupe mladića sukobile su se u Novim Banovcima u blizini osnovne škole. Jedan mladić u komi.

Foto: MONDO/Mario Milojević - ilustracija

Sukob se dogodio u petak uveče u Novim Banovcima između dve grupe "navijača" naoružanih motkama, dvojica su posle tuče ostala da leže, jednom se lekari bore za život, piše "Telegraf".

Epilog još jednog obračuna huligana na ulicama je jedan teže povređeni maloletnik koji je u toku večeri primljen na odeljenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << neurohirurgije Urgentnog centra, gde je operisan, i lekari se bore za njegov život.

Prema informacijama "Telegrafa", u tuči koja je navodno bila dogovorena zbog šaranja grafita, sa obe strane je učestovalo tridesetak mladića, u sukobu su korišćene motke, baklje i razni tvrdi predmeti.

Tuča huligana u Beogradu, mladić na reanimaciji!

Okršaj huligana trajao je nekoliko minuta, bio je žestok, i uznemirio je žitelje mirnog mesta kraj Dunava, piše portal.

U akciji policije koja je potom usledila, uhapšeno je desetak vinovnika incidenta.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.