Sud u Đenovi danas donosi odluku

Izvor: Studio B, 18.Okt.2010, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sud u Đenovi danas donosi odluku

Sudbina osam srpskih navijača, uhapšenih u Đenovi zbog incidenata na fudbalskoj utakmici reprezentacija Italije i Srbije, biće poznata danas posle sastanka tužilaštva sa advokatima odbrane optuženih.

Sastanak tužilaštva sa advokatima odbrane osam srpskih navijača, koji su u prošli utorak uhapšeni zbog izazvanja incidente na fudbalskoj utakmici reprezentacija Italije i Srbije, biće održan danas u Đenovi. Izvesno je da će odbrana insistirati na priznanju krivice. >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B <<

Navijači bi, prema sporazumu o priznanju krivice, mogli da dobiju kaznu od dve godine zatvora. Ta kazna bila bi zamenjena proterivanjem i zabranom ulaska u Italiju u narednih 10 godina.

Ukoliko sudija, ipak, odbije taj sporazum, navijačima preti sudski proces i, verovatno, kazna zatvora od četiri godine sa mogućnošću uvećavanja za jednu trećinu, zbog otežanih okolnosti pod kojima je krivično delo izvršeno.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.