Stefanović: Veselji označio Vučića za metu

Izvor: RTS, 31.Okt.2018, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Veselji označio Vučića za metu

Potpredsenik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je očigledno da je cilj tvrdnji predsednika kosovske skupštine Kadrija Veseljija da je predsednik Srbije neprijatelj Kosova – crtanje mete na glavi Aleksandra Vučića.
"Predsednik Vučić nije neprijatelj Albanaca, ili bilo koga ko živi na prostoru južne srpske pokrajine, već se isključivo bori za interese srpskog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << naroda na Kosovu i Metohiji", rekao je Stefanović za Tanjug komentarišući izjavu Kadrija Veseljija da kosovska nezavisnost ima samo jednog neprijatelja – Srbiju i njenog predsednika Aleksandra Vučića.

Naveo je da je očigledno da postoji nervoza u Prištini, imajući u vidu da Srbija ima sve veću međunarodnu podršku i da pojedine zemlje povlače priznanje nezavisnosti takozvanog "Kosova".
"Zato Vučića žele da prikažu kao neprijatelja. Time žele da prikriju sopstvene neuspehe", podvukao je Stefanović.
Kako je rekao, takvim kvalifikacijama oni predsednika Srbije, koji je više puta nedvosmisleno istakao da se zalaže za mir i stabilnost, hoće da prikažu kao neprijatelja, a time i da ugroze bezbednost, pre svega Srba koji žive na KiM.
"Aleksandar Vučić je neprijatelj samo onima koji misle da Srbe na Kosovu i Metohiji treba ubiti ili proterati, a kojima očigledno smeta to što je predsednik više puta ponovio da to nikada neće dozvoliti", zaključio je Stefanović.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Crtanje mete na glavi Vučića"

Izvor: B92, 31.Okt.2018

Beograd -- "Očigledno da je cilj tvrdnji predsednika skupštine KiM Kadrija Veseljija da je predsednik Srbije neprijatelj Kosova - crtanje mete na glavi Aleksandra Vučića.".."Predsednik Vučić nije neprijatelj Albanaca, ili bilo koga ko živi na prostoru južne srpske pokrajine, već se isključivo...

Nastavak na B92...

Skupština Kosova o "crvenim linijama" u pregovorima sa Beogradom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Okt.2018

Kosovska skupština danas nije uspela da postigne sporazum oko izglasavanja nacrta rezolucije koju je predložila opozicija, a kojom bi se ograničila ovlašćenja i mandat kosovskoj delegaciji koja pregovara u Briselu. Poslaničke grupe su se dogovorile da se sednica nastavi sutra pre podne, prenosi...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Stefanović: Veselji označio Vučića za metu

Izvor: Vesti-online.com, 31.Okt.2018

Potpredsenik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je očigledno da je cilj tvrdnji predsednika kosovske skupštine Kadrija Veseljija da je predsednik Srbije neprijatelj Kosova - crtanje mete na glavi Aleksandra Vučića...- Predsednik Vučić nije neprijatelj Albanaca,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.