Srpski policajci u Budvi

Izvor: Glas javnosti, 01.Jul.2012, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski policajci u Budvi

Policajci iz Srbije od danas do 1. septembra radiće na crnogorskom primorju kako bi doprineli boljoj bezbednosti i zaštiti srpskih turista.

Kako je najavilo Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije, srpski policajci će boraviti u tri crnogorska turistička mesta - Budvi, Herceg Novom i Baru.

Zamenik načelnika u Odeljenju za organizaciju, preveniciju i rad policije u Upravi policije Srbije Aleksandar Vasilijević ranije je rekao da će srpski policajci tokom ta dva meseca >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << sarađivati sa kolegama iz Crne Gore na efikasnijoj zaštiti turista iz Srbije.

Kako je dodao, to je omogućeno protokolom o saradnji koji su 11. juna potpisali Direkcija policije Srbije i Uprava policije Crne Gore.

Vasiljević je rekao da će u Budvi i Herceg Novom biti po jedan uniformisani policajac i jedan kriminalistički policajac, a u Baru će biti samo jedan uniformisani policajac.

Građani Srbije moći će da ih kontaktiraju lično ili preko telefona. U Budvi telefon običnog policajca je 381-6688-92-351, a kriminalističkog 381-6688-92348. U Herceg Novom telefon običnog policajca je 381-66 88-92-350, a kriminalističkog 381-66-88-92-347, a telefon policajca u Baru je 381č-66-88-92-ć349.

Vasiljević je rekao da će policajci na crnogorskom primorju boraviti u smenama od po tri sedmice. Kako je istako, to je nastavak dobre saradnja u regionu.

Vasiljević je rekao i da je prošle godine u Hrvatskoj boravilo nekolko policijskih službenika iz Srbije da bi tokom turističke sezone pomogli hrvatskim kolegama u boljoj zaštiti turista iz Srbije.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srpska policija od danas na Crnogorskom primorju

Izvor: BKTV News, 01.Jul.2012

Policajci iz Srbije se od danas do 1. septembra nalaze na Crnogorskom primorju kako bi doprineli bezbednosti i zaštiti srpskih turista.. Kako je najavilo Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije, srpski policajci borave u tri crnogorska turistička mesta – Budvi, Herceg Novom i Baru.. Zamenik načelnika...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.