Srđan Grekulović novi komandant Žandarmerije?!

Izvor: NaDlanu.com, 30.Jul.2013, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srđan Grekulović novi komandant Žandarmerije?!

Srđan Grekulović, sadašnji načelnik Policijske uprave Niš biće novi komandant Žandarmerije, saopšteno je iz dva nezvanična izvora u MUP-u Srbije - piše Kurir.

Grekulovića će u narednih nekoliko dana na to mesto predložiti Milorad Veljović, direktor policije. Ostaje još da direktorov predlog prihvati Ivica Dačić, premijer i ministar unutrašnjih poslova Srbije, koji bi trebalo da na papir sa Grekulovićevim imenom stavi svoj pečat i potpis.Potvrdu ali ni demanti ove nezvanične >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << informacije Kurir nije uspeo da dobije od direktora Veljovića, jer nije odgovarao na njihove pozive i poruke.Grekulović je, podsetimo, kao čovek od Veljovićevog poverenja u martu postavljen za načelnika niške policijske uprave. On je svojevremeno bio komandant beogradskog odreda Žandarmerije, zamenik komandanta Žandarmerije Srbije, a godinu dana, od 2008. do 2009. godine i vršilac dužnosti komandanta ove jedinice.Na toj funkciji nasledio ga je sada već bivši komandant Bratislav Dikić, koji je sa ovog mesta nedavno smenjen.Kurir

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.