Srbiji izručen osumnjičeni švercer droge

Izvor: S media, 11.Maj.2010, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbiji izručen osumnjičeni švercer droge

Crnogorska policija predala je Direkciji policije Srbije Faruka Kadrića (44), državljanina Srbije iz Novog Pazara, za kojim je preko Interpola bila raspisana poternica.

Uprava policije Crne Gore danas je saopštila da je Kadrić predat juče na graničnom prelazu Dobrakovo kod Bijelog Polja, na osnovu odobrenja crnogorskog Ministarstva pravde, a na molbu pravosudnih organa Srbije.

Kadričh je osnovano osumnjicen da je tokom 2009. godine, organizovao kriminalnu grupu >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << osoba, sa namerom nabavke i prodaje opojne droge.

Crnogorska policija je Kadrića lišila slobode početkom februara ove godine, na graničnom prelazu "Božaj", prilikom pokušaja ulaska iz Albanije u Crnu Goru. Kadrić je tada imao falsifikovanu putnu ispravu.

Hapšenjem na granici, potvrdjen je raniji demanti Uprave policije Crne Gore pisanja medija u Srbiji da se Kadrić krio u Crnoj Gori.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbiji izručen švercer droge

Izvor: B92, 11.Maj.2010

Podgorica -- Crnogorska policija predala je Direkciji policije Srbije Faruka Kadrića (44), državljanina Srbije iz Novog Pazara, za kojim je raspisana Interpolova poternica... Uprava policije Crne Gore danas je saopštila da je Kadrić predat juče na graničnom prelazu Dobrakovo kod Bijelog Polja,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.