Izvor: Blic, 27.Mar.2009, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbi iz Šilova dobili struju posle 25 dana

Srpsko selo Šilovo, u opštini Gnjilane, dobilo je danas struju nakon 25 dana tokom kojih mu je bilo prekinuto snabdevanje električnom energijom, rekao je predstavnik sela Milivoje Stojanović.



Predstavnik sela je za agenciju Beta kazao da je u Šilovu održan i sastanak predstavnika Srba iz opština Gnjilane, Kosovska Kamenica, Vitina i Novo Brdo sa menadžerom Kosovske elektroenergetske korporacije, ispred USAID-a, Tomasom Smitom o rešavanju problema sa strujom.

Prema njegovim rečima, pretpostavlja se da je selo zbog tog razgovora dobilo električnu energiju.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Struja stigla u Šilovo

Izvor: B92, 27.Mar.2009

Gnjilane -- Selo Šilovo, u opštini Gnjilane, dobilo je danas struju nakon 25 dana prekida snabdevanja električnom energijom, rekao je predstavnik sela Milivoje Stojanović... Predstavnik sela je kazao da je u Šilovu danas održan i sastanak predstavnika Srba iz opština Gnjilane, Kosovska Kamenica,...

Nastavak na B92...

Šilovo nakon 25 dana dobilo struju

Izvor: Mondo, 27.Mar.2009

Srpsko selo Šilovo, u opštini Gnjilane, dobilo je danas struju nakon 25 dana tokom kojih mu je bilo prekinuto snabdevanje električnom energijom.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.