Spomenik Principu na Vidovdan

Izvor: Akter, 12.Jun.2015, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spomenik Principu na Vidovdan

Spomenik Gavrilu Principu biće postavljen u Finansijskom parku u Beogradu do 27. juna, a dan kasnije, na Vidovdan, biće svečano otkriven, najavio je danas gradski menadžer Goran Vesić

Vesić je rekao da su već počele pripreme za postavku spomenika, koji je donacija Republike Srpske i koji će biti prenet iz Istočnog Sarajeva u Beograd, prenosi Beoinfo.

Doneli smo odluku da spomenik bude postavljen u Finansijskom parku, koji se nalazi između Sarajevske, Admirala Geprata i Nemanjine ulice, precizirao je Vesić.

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

Spomenik Gavrilu Principu na Vidovdan

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Jun.2015

Spomenik Gavrilu Principu biće postavljen u Finansijskom parku u Beogradu do 27. juna, a dan kasnije, na Vidovdan, biće svečano otkriven, najavio je danas gradski menadžer Goran Vesić...Vesić je rekao da su već počele pripreme za postavku spomenika, koji je donacija Republike Srpske i koji će...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.