Sneg paralisao kretanje u Pragu

Izvor: Vostok.rs, 24.Feb.2013, 20:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sneg paralisao kretanje u Pragu

24.02.2013. -

U raznim delovima češke prestonice tokom jednog dana zabeleženo je između 15 i 30 centimetara padavina. U borbi sa nevremenom na ulicama je angažovano 126 mašina za čišćenje snega. Brzina kretanja tramvaja ne prelazi 30 kilometara na čas. Javni prevoz radi sa prekidima. Tokom dana na putevima je zabeleženo oko 80 saobraćajnih nesreća.

U petak je nevreme zahvatilo Slovačku. Automobilski saobraaćj je u potpunosti bio paralisan u Bratislavi i Nitri. Prema predviđanjima sinoptičara, snežne padavine u Češkoj će početi da jenjavaju od nedelje.

Izvor: Glas Rusije, foto: EPA    

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Štrajkuju radnici skoro četrdeset brazilskih luka

Izvor: Vostok.rs, 24.Feb.2013

24.02.2013. -..Radnici 36 luka u Brazilu organizovali su u petak šestočasovni štrajk. Rad je bio obustavljen u lukama gradova Santos, Rio-Grande, Salvador, Belen, Natal, Vitorija. Luka Santos se smatra najvećim gradom u Latinskoj Americi. Štrajkači su nezadovoljni planovima vlade da privatizuje...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.