Izvor: RTS, 13.Dec.2021, 07:06

Sneg nastavlja da pada, ali slabijim intenzitetom

Prvog dana nove nedelje u Srbiji se očekuje oblačno i hladno vreme, povremeno sa snegom slabijeg intenziteta, uz manje povećanje visine snežnog pokrivača.
Danas će u Srbiji biti oblačno i hladno, mestimično sa slabim snegom. Samo će u Timočkoj Krajini biti suvo i malo toplije.

Sredinom dana na severozapadu se očekuje prestanak padavina i postepeno razvedravanje. U ostatku zemlje razvedravanje se očekuje posle podneva.
Na istoku >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << zemlje i na planinama povremeno će duvati jak sevrozapadni vetar.
Jutarnja temperatura iznosiće između minus tri i dva, a najviša dnevna do pet stepeni.
I u Beogradu će padati sneg slabijeg intenziteta. Posle jutarnjih minus jedan, tokom najtoplijeg dela dana temperatura će dostići jedan stepen iznad nule.
Posle dva snežna dana, u utorak i sredu neće biti padavina. Očekuje se slab jutarnji mraz, a dnevna temperatura biće oko i malo iznad nula stepeni.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vanredna situacija i u Novoj Varoši, Lučanima, Ljuboviji i Krupnju; bez struje oko 55.000 potrošača

Izvor: RTS, 13.Dec.2021

Situacija u zapadnoj Srbiji se polako normalizuje. Čiste se saobraćajnice po prioritetima i svi glavni pravci su prohodni. Vlažan i težak sneg je bez struje ostavio više hiljada potrošača. Vanredna situacija proglašena je u Ivanjici, Novoj Varoši, Lučanima, Ljuboviji i Krupnju. ...

Nastavak na RTS...

DIREKTOR RHMZ-A OTKRIO KADA PRESTAJE SNEG: Da li treba da strepimo od POPLAVA u Srbiji?

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Dec.2021

Prof. dr Jugoslav Nikolić, direktor RHMZ-a kaže da će se dnevne temperature u toku naredne sedmice se zadržati oko i malo iznad 0 stepeni...Prof. dr Jugoslav Nikolić, direktor RHMZ, najavio da sneg počinje da slabi već u noći između nedelje i ponedeljka...- U ponedeljak se očekuje oblačno...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.