Smederevo: Štampali evre i gajili marihuanu

Izvor: Glas javnosti, 20.Maj.2011, 07:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smederevo: Štampali evre i gajili marihuanu

SMEDEREVO - Smederevska policija je u dve odvojene akcije u tom gradu zaplenila 240 grama heroina i 42.200 falsifikovanih evra, i otkrila tajnu laboratoriju za proizvodnju droge, saopštila je policija.

Kako se navodi u saopštenju, zaplenjene su i ilegalna štamparija novca, laserski štampači, štamparske boje i druga sredstva za izradu lažnog novca.

Policija je zaplenila i ilegalnu laboratoriju za proizvodnju marihuane i skanka, a našla je i posebno građenu prostoriju >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << sa uređajima za proizvodnju droge.

U toj prostoriji policija je našla 90 zasada indijske konoplje, visine oko jednog metra. Dodaje se da je u tim akcijama ukupno procesuirano devet osoba iz Smedereva, Požarevca, Žabara i Petrovca na Mlavi.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.