Saznajte kakvo nas vreme čeka do kraja dana

Izvor: BKTV News, 12.Okt.2018, 06:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saznajte kakvo nas vreme čeka do kraja dana

Asmatičarima i osobama sa srčanim problemima savetuje se oprez.

Ujutru po kotlinama i visoravnima jugozapadne i južne Srbije mestimično magla. Tokom dana pretežno sunčano i toplo, samo u Timočkoj krajini umereno oblačno. Vetar slab i umeren, u košavskom području povremeno jak, jugoistočni. Najniža temeperatura od 3 do 13, najviša od 21 do 25 stepeni. U Beogradu jutarnja temperatura 13, maksimalna dnevna 24 stepena.

Pijavice na nebu sve češće na Balkanu: >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Evo odgovora stručnjaka na glavno pitanje - da li treba da se brinemo

BIOMETEOROLOŠKA PROGNOZA

Očekivane biometeorološke prilike povoljno će uticati na većinu hroničnih bolesnika. Oprez se savetuje astmatičarima u prepodnevnim satima, kao i osobama sa srčanim i psihičkim tegobama.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.