Saobraćaj danas umerenog intenziteta

Izvor: Akter, 01.Jun.2015, 08:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saobraćaj danas umerenog intenziteta

Saobraćaj na putevima Srbije je umerenog intenziteta, ali očekivane visoke temereature danas mogu biti razlog pojačanog saobraćaja, saopštio je Auto-moto savez Srbije

Prema podacima Uprave granične policije, zadržavanja putničkih vozila na graničnim prelazima su do 45 minuta.

Zbog radova na obilaznici oko Beograda izmenjen je saobraćaj na državnom putu I A reda broj 1, kod petlje Batajnica u dužini od 4,3 kilometara.

Zbog radova biće zatvoreno >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << isključenje sa autoputa na petlju Kolari, zbog čega se saobraćaj usmerava na petlju Ralja.

Na delu autoputa E-75, blizu naselja "Džep", u smeru Leskovac-Vranje, saobraćaj je preusmeren na levu traku autoputa.

Na autoputu E-75 iz pravca Novog Sada ka Beogradu zatvorena su dva kanala za naplatu putarine pa će naplatna stanica Stara Pazova raditi sa smanjenim kapicitetom.

Zbog izgradnje koridora 10 na delu autoputa E-75 saobraćaj se na paralelne puteve preusmerava kod Grdelice, između Poloma i Prevalca, između Vladičinog Hana i Vranja, na deonici kod mesta Gramađe.

Prema informacijama "Železnice Srbije" zbog planiranih radova na pružnim prelazima magistralne pruge Beograd - Mladenovac - Niš - Preševo - državna granica, saobraćaj će se na deonicama gde se izvode radovi, obavljati prema postavljenoj saobraćajnoj signalizaciji na delovima gde se ukršta pruga sa ulicama ili putevima uz naizmenično propuštanje vozila.

Zbog veće količine vode na kolovozu saobraćaj je otežan na Đerdapskoj magistrali, a posebno na području Golupca, pa AMSS vozačima savetuje korišćenje alternativnog puta preko Kučeva.

Saobraćaj je sužen na državnom putu I B reda broj 21, deonica Kosjerić-Požega.

Obustavljen je saobraćaj za putnička vozila na državnom putu I B reda, deonica Divljaka-Ivanjica.

Od danas će biti izmenjen saobraćaj na državnom putu II A reda broj 108, zbog radova na mostu u Kuli.

Izmenjen je režim saobraćaja na državnom putu I B reda br.15 zbog radova na popravci mosta u Vrbasu kod fabrike Trivit, a na delu državnog puta II A reda broj 110 saobraćaj će se odvijati jednom kolovoznom trakom, naizmeničnim propuštanjem vozila.

Zbog klizišta je sužen saobraćaj na državnom putu I B reda broj 21, deonica Petrovaradin-Irig.

Na putu II-175 Bogovađa-Mionica obustavljen je saobraćaj zbog srušenog mosta na reci Toplici. Saobraćaj se usmerava u mestu Nanomir na alternativni pravac preko Čitačkih koliba i Gornjeg Mušića do Mionice.

Usled pokretanja klizišta izmenjen je saobraćaj na državnom putu II A reda broj 177, deonica Šiljkovica-Kovačevica pesak.

Put IB-28 Dub-Rogačica zatvoren je saobraćaj zbog klizišta u Kostojevićima.

Na delu državnog puta II A reda broj 217, deonica Subotinac-Bovan, saobraćaj se obavlja naimeničnim propuštanjem vozila.

Zbog klizišta na delu državnog puta II B reda broj 395, na deonici Zaječar –

Lubnica – Boljevac između mesta Lubnice i Planinica, obustavljen je saobraćaj.

Saobraćaj će se obavljati naizmeničnim propuštanjem vozila na državnom putu II A reda broj 226, deonica Prokuplje - Beli Kamen. na državnom putu I B reda broj 43, deonica Prosek - Crvena reka, na državnom putu II A reda broj 228, deonica Rudare - Prolom Banja i na državnom putu II A reda broj 218, deonica Boljevac – Rtanj – Soko Banja.

Izmenjenj e saobraćaj i na državnom putu I/B reda broj 35, deonica Svrljig-Malča, preko prevoja Gramada, kao i na državnom putu II A reda broj 231, deonica Bosilegrad-Ribarci.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.