Izvor: B92, 19.Jun.2010, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sakupljen novac za platane

Beograd -- Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas izjavio je da je za samo tri nedelje sakupljen sav novac za kupovinu platana.

Đilas je naveo da je novac prikupljen u akciji Dar za Bulevar i da će Bulevar na jesen dobiti 483 stabla, čak 60 više nego što ih je bilo.

"Koristim ovu priliku da se zahvalim svim donatorima, a njih je puno, od naših sugrađana preko pojedinaca iz inostranstva, do firmi koje posluju u Beogradu i regionu", kazao je gradonačelnik.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />Đilas je naveo da će novac iz gradskog budžeta koji bi inače bio usmeren na kupovinu platana, grad sada moći da preusmeri u neke druge projekte koji će u vremenu teške krize, Beograđanima omogućiti kvalitetniji život.

"Sadićemo prvi put u našem gradu, što je inače praksa svuda u Evropi, zrela stabla, prečnika 15 centimetara i visine trospratnice. Kao gradonačenik Beograda ponosan sam na sve koji su podrzali ovu akciju i svima im porucujem - hvala za Bulevar. Posebno kompanijama i pojedincima koji su kroz nju odlučili da obeleze svoje poslovne i privatne jubileje", rekao je Đilas.

Gradonačelnik je najavio da će zbog velikog interesovanja, grad pripremiti nekoliko projekata po predlogu ljudi koji su se javljali i koji bi da doniraju sredstva Beogradu kako bi ga učinili lepšim.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.