Sahranjen Miki Jevremović: Na večni počinak ispraćen uz zvuke gitare

Izvor: BKTV News, 19.Jan.2017, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sahranjen Miki Jevremović: Na večni počinak ispraćen uz zvuke gitare

Poslednji pozdrav za legendarnog pevača!

Miki Jevremović sahranjen je danas u Aleji zaslužnih građana na beogradskom Novom groblju.

Nakon komemoracije održane u 11 časova u beogradskom Domu sindikata, sahrani čuvenog pevača prisustvovali su članovi porodice, mnogobrojni prijatelji, kolege i ličnosti iz javnog života Srbije. Od legendarnnog pevača zabavne muzike oprostio se i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić.

Miki Jevremović je na večni >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << počinak ispraćen uz zvuke gitare i stihove čuvene pesme “A sad adio”.

Prijatelji su bili puni lepih reči o životu ovog umetnika.

"Miki je snimio poslednju pesmu i trebalo je da bude izdata na proleće, ali Miki nije dočekao. Govorio je kako svaki stih mora da doživi srcem. Tokom karijere imao je tiraž od preko 15 miliona prodatih primeraka", reči su kojima su se prijatelji oprostili od Mikija Jevremovića tokom komemoracije.

Podsetimo, Miodrag Miki Jevremović je preminuo 13. januara u Kliničkom centru u Beogradu, u 76. godini, usled moždanog udara koji je doživeo 27. decembra.

U trenutku kada je Mikiju pozlilo sa njim je bio njegov brat Zoran. Pevač je odvezen u Urgentni centar gde mu je ukazana pomoć, a zatim je u polusvesnom stanju prebačen na odeljenje intenzivne nege.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.