STRAŠAN SUDAR:Tri žene mrtve, momak teško povređen FOTO

Izvor: Mondo, 23.Jul.2019, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAŠAN SUDAR:Tri žene mrtve, momak teško povređen FOTO

Tri žene su poginule, a jedan mladić star 27 godina je teško povređen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas nešto posle 12 časova na Zrenjaninskom putu kod Kaća nadomak Novog Sada.

Identitet nastradalih žena još nije poznat, a povređeni muškarac zadobio je teške telesne povrede i prevezen je na reanimaciju u Klinički centar Vojvodine.

Portparol Kliničkog centra Vojvodine Siniša Knežević izjavio je za medije da je muškarac primljen u >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Urgentni centar sa teškim politraumatskim povredama i da je nakon kompletne dijagnostike i ukazane medicinske pomoći smešten na Odeljenje anestezije i intenzivne terapije radi daljeg praćenja. Pacijent je trenutno hemodinamski stabilan i pod stalnim nadzorom lekara.

Pogledajte stravične fotografije sa lica mesta:

UDES U TUNELU kod Resnika, preminuo povređeni vozač!

Mediji javljaju da su policajci i vatrogasci izvlačili putnike iz smrskanih automobila.

Beograd: PUCANO iz skutera na automobil, ima MRTVIH

Tragedija se dogodila kada je automobil novosadskih registracija “opel”  preticao drugi i direktno naleteo na automobil “alfa romeo”.

Nastradala je žena koja upravljala "opelom", kao i dve putnice u "alfa romeu", dok je vozač ovog automobila teško povređen.

Deo Zrenjaninskog puta kod Kaća je zatvoren i uviđaj je u toku, prenose beogradski mediji.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Oboren BICIKLISTA, zadobio teške povrede

Izvor: OkRadio.rs, 24.Jul.2019, 10:33

U utorak uveče, kod sela Reljan je došlo do saobraćajne nezgode u kojoj je teško povređen muškarac (75), saopštila je Policijska uprava Vranje. Prema navodima policije, nezgoda se dogodila nešto posle 20 časova, na putu između Buštranja i Aliđerca.   Kod skretanja za selo Reljan, došlo...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.