SPALIO AUTO: Pao na tehničkom, pa...

Izvor: Mondo, 25.Jul.2018, 08:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPALIO AUTO: "Pao" na tehničkom, pa...

Nezadovoljni vozač, čija "dačija" nije prošla tehnički pregled, iz revolta je polio vozilo benzinom i zapalio ga. Povređen radnik tehničkog servisa.

Foto: MONDO, Mario Milojević

Hitnom intervencijom vatrogasaca ugašen je zapaljeni automobil, koji se nalazio u neposrednoj blizini benzinske pumpe i cisterne, javlja RTS.

Prema nezvaničnim informacijama, ekipa Hitne pomoći požeškog Doma zdravlja ukazala je pomoć jednom povređenom radniku tehničkog >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pregleda.

Zapaljen automobil nasred Kneza Miloša! (VIDEO)

Intervenisala je i policija, koja je sprečila fizički obračun između vlasnika objekta u kojem je smešten tehnički pregled i revoltiranog Požežanina.

Njemu će najverovatnije biti podneta krivična prijava za izazivanje opšte opasnosti, pa bi se mogao suočiti sa zatvorskom kaznom od šest meseci do pet godina i novčanom kaznom.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.