SKANDAL U OSNOVNOJ ŠKOLI: Vršnjak devojčicu primorao na seks?

Izvor: Kurir, 12.Feb.2016, 08:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL U OSNOVNOJ ŠKOLI: Vršnjak devojčicu primorao na seks?

Učenica osmog razreda škole na Novom Beogradu navodno oralno zadovoljila druga.

BEOGRAD - Učenica osmog razreda jedne osnovne škole na Novom Beogradu, koja je školskom drugu navodno pružila oralni seks pred celim odeljenjem, nalazi se u teškom psihičkom stanju, a policija ispituje da li je bila primorana na seksualni odnos.

- Posle skandala koji je izbio kad se saznalo da je dvoje učenika imalo oralni seks na času hemije, dok je nastavnica bila odsutna iz učionice, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u toj školi vlada pravi haos. Incident se odigrao još u decembru prošle godine, ali je tek sada sve dospelo u javnost. Deca različito reaguju, a devojčica koja je navodno učestvovala u tome trenutno je veoma labilna - kaže Kurirov izvor iz ove škole i dodaje da devojčica trenutno ne pohađa nastavu.

Kako saznajemo, policija je juče ispitivala većinu učenika osmog razreda, a postoje indicije da je dečak primorao vršnjakinju na oralni seks.

- Dobili smo informaciju da se u jednoj osnovnoj školi u Beogradu dogodilo seksualno nasilje. Navodi se da je nasilje izvršio učenik osmog razreda te škole nad devojčicom istog uzrasta. S obzirom na to da je zakonska obaveza da se sumnja, odnosno saznanje o seksualnom nasilju prijavi, to je i učinjeno, tako da sada nadležne službe sprovode odgovarajuće korake - saznajemo u Ministarstvu prosvete.

Da podsetimo, ceo slučaj prijavili su revoltirani roditelji dece koja idu u ovu školu, dok je nastavničko veće navodno želelo da zataška ceo skandal.

(E. K.)

Autor: Foto: Shutterstock

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

SKANDAL U OSNOVNOJ SKOLI TRESE SRBIJU Policija pokrece istragu posle pisanja Informera

Izvor: medio.rs, 12.Feb.2016

Skandal u jednoj novobeogradskoj osnovnoj školi, kada je učenica na času hemije oralno zadovoljila školskog druga, nalazi se pod istragom policije!..Kako saznajemo, predmet istrage biće da li su osnovci dobrovoljno pristali na oralni seks ili je devojčica izmanipulisana od druga iz škole. Ispituje...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.