Izvor: Danas, 21.Dec.2011, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rok ističe, nagrada još nema

Unija sindikata prosvetnih radnika Srbije ponovo je juče pozvala predstavnike Vlade Srbije da isplate jubilarne nagrade prosvetnim radnicima, jer će u suprotnom taj sindikat na sednici glavnog odbora u subotu, doneti „vrlo neprijatne odluke po vladu i Ministarstvo prosvete i nauke“. U otvorenom pismu, koje je Unija uputila premijeru i ministru prosvete i nauke, navodi se da je kraj godine poslednji rok za isplatu jubilarnih nagrada za 2009, 2010. i 2011. godinu.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jubilarne nagrade neće biti isplaćene ove godine

Izvor: Blic, 22.Dec.2011, 00:50

Sudeći prema dinamici isplata do sada, teško da će svi prosvetari dobiti jubilarne nagrade za 2009, 2010. i 2011. do kraja godine, kako je obećao ministar Žarko Obradović. Novca u budžetu lokalnih samouprava, na koje je prebačen ceo teret isplate nagrada, nema. I tu se, kažu predstavnici pojedinih...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.