Rezervni oficiri vežbaju u ambulantama

Izvor: Glas javnosti, Tanjug, 22.Maj.2010, 07:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rezervni oficiri vežbaju u ambulantama

VALJEVO - U Valjevu je počela sedmodnevna završna vojna vežba Škole rezervnih oficira, koju organizuje Vojnomedicinska akademija u saradnji sa Zdravstvenim centrom u Valjevu i upravom grada Valjevo. Učesnici vežbe će u ambulantama valjevske bolnice, doma zdravlja u fabrici "Krušik", kao i u garnizonoj ambulanti besplatno narednih dana obavljati preglede u kojima će učestvovati specijalisti Vojnomedicinske akademije.

U toku trajanja vežbe, izvešće se i pokazna vežba u najvećem valjevskom preduzeću - "Krušiku" i održati nekoliko predavanja za radnike Zdravstvenog centra - izjavio je potpukovnik Milomir Gačević, komandant vežbe.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.