Izvor: Danas, 20.Apr.2014, 23:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rešiti problem kanalizacije

Pomor ribe koji se u subotu desio u kanalu Vizelj još jednom je potvrdio da je u Beogradu problem kanalizacije ključno ekološko pitanje, koje zahteva što hitnije rešenje, rekao je gradski sekretar za zaštitu životne sredine Goran Trivan. On je precizirao da su nakon dojave građana sve nadležne inspekcije, kao i predstavnici ovog sekretarijata, izašli na teren.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Pomor ribe u borčanskom kanalu Vizelj

Izvor: Večernje novosti, 21.Apr.2014, 13:45

VIŠE stotina kilograma otrovane ribe pronađeno je u borčanskom kanalu Vizelj. Razlog za pomor ribe, najverovatnije su, toksične materije koje su pronađene u vodi. Nakon dojave građana, na teren su izašli predstavnici Sekretarijata za zaštitu životne sredine kao i "Beograd voda". Prema rečima...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.