Izvor: Blic, 03.Jun.2016, 17:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rešad Džanković novi načelnik PU Novi Pazar

Za novog načelnika PU Novi Pazar imenovan je dugogodišnji policajac Rešad Džanković, rečeno je Tanjugu u novopazarskoj policiji.

Džankovic je rođeni Novopazarac, a Pravni fakultet je završio u Kragujevcu.

Više puta je nagrađivan i odlikovan tokom svoje službe od čega se izdvaja nagrada "Zlatnik" koju uručuje ministar policije.

Nagradu je dobio zbog učesća i ličnog angažovanja u slučaju pronalaženja "Svetih mošti" ukradenih iz manastira >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Sopoćani.

Džanković je na tom poslu nasledio Dragana Terzića, koji je penzionisan kao zamenik direktora policije, a u međuvremenu vršilac dužnosti načelnika je bio Jasmin Duštinac, koji 1. jula odlazi u penziju.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.